Další poděkování

11.06.2015 19:46

Vážený pane Mareši,

chtěla bych Vám moc poděkovat za to, že jste mi vstoupil do života. Strávila jsem neuvěřitelných 14 dní doslova nořením se do Vašich knih. Otevřel jste ve mně touhu přečíst si knihy Komenského, Husa, Steinera, Masaryka, Páleše, protože jsem si uvědomila, jak jsem se neobtěžovala jít do hloubky problémů, a smířila se s povrchními informacemi. Jak jsem se neobtěžovala dát si spoustu věcí do souvislosti. Děkuji, že jste mě vyburcoval z této mé lenosti přemýšlet.

Váš seminář pro mě byl jako setkání se s rodinou do které patřím, kterou jsem celý svůj život hledala. Najednou vše do sebe zapadalo, to co jsem četla a čemu jsem věřila tady reálně bylo, a já to viděla a cítila, doslova jsem si na to mohla šáhnout. Byla jsem vnitřně dojatá, dostala jsem od Vás potvrzení DĚLÁŠ TO DOBŘE POKRAČUJ! To bylo pro mne velmi cenné a povzbudivé. Mám velkou chuť dále pracovat a být prospěšná a milovat celým svým srdcem.

Před seminářem jsem přemýšlela co dál, které knihy si přečíst, takové prázdno a po semináři, mám seznam snad 15 ti knih, které stojí za to přečíst, spoustu tipů na filmy, které je dobré vidět. Klárka mě opět vyzvala na holčičí procházku bosou nohou. Míša mi pomůže sestavit lepší jídelníček, abych ulevila svému tělu. Petr mi smskoval jak se má. Tomáš nás pozval na koncert. No a Vy přemýšlíte o dalším setkání. Tak to je úžasné…..  

Před vánocemi jsem pronesla větu, že skrze "jelínka v roce 2015 poznám lásku". Přišla mi natolik zvláštní, že jsem si ji zapamatovala. Vás samozřejmě nepřekvapí, že jsem na kurzu uviděla nádherného "jelínka" vyšitého na tašce Tomáše Pelicha. Když jsme se loučili, tak mě Tomáš obejmul a já jsem opravdu poznala tu „Lásku“. Nevím jak to popsat, snad nejblíže tomu bude „pocit prázdna, který obsahoval všechno“.

Mějte se moc krásně a na setkáni s Vámi se Těší Iva Raizlová

—————

Zpět