Přednáška v Jesenicích

23.02.2017 11:44

DNE 26. ledna 2017 v 17 hod. se uskuteční má přednáška na téma

Jak zjistit pravdu a to kdykoliv a o čemkoliv.

v JESENICÍCH u Rakovníka.

Přednáška se bude konat ve velkém sále tamního Muzea (centrum obce).

 

O co v uvedené přednášce půjde a jaká bude její náplň?

Ve Spojených Státech se objevil vědec, psychoanalytik David R. Hawkins, MD, Ph.D., který navázal na práce Carla Junga a Sigmunda Freuda a po 20ti letém výzkumu přišel s pracemi o výzkumu lidského Vědomí a také o výzkumu atraktorových polí, které souvisí s lineárním a nelineárním prostorem, tedy s tím co vědci nazývají Chaosem, já Universem a věřící Bohem. Rozbor nelineárního bezčasového atraktorového pole dotáhl do smysluplných a pochopitelných vědomostních úrovní, které roztřídil do cca 17 stupňů, ve kterých se může nacházet lidské Vědomí. Spolu s tím také ukázal (a v praxi také na mnoha případech vytestoval) skutečný průběh událostí, které dosud mohli číst pouze zasvěcenci z tak zvané Akáši. Vše to převedl do praktického použití a tak dnes pro všechny lidi světa je dostupná jakákoliv událost, která se tu na Zemi odehrála a to do všech detailů a přitom je zaručeno, a to ve všech případech, že jde o pravdivý průběh. Stanovil logaritmickou stupnici od 1 do 1000, kde nejvyšší hodnotu mají na příklad Ježíš nebo Buddha a podobně. Do hodnoty 200 jde o lidi, kteří jsou sobečtí a pravdu a lež běžně zaměňují. Tito lidé nejsou schopni testovat a zjišťovat výše uvedené události na pravdivost. Lidé nad hodnotou 200, ale ano. Pro informaci: V USA a Západní Evropě je to cca 50 na 50 procent. U nás je to poněkud horší, ale také to jde.

Kdo je David R. Hawkins?

Snad ho dostatečně výstižně bude charakterizovat následných několik řádků.

Je autorem řady vědeckých a duchovních publikací, knih, CD, DVD a přednáškových cyklů. Nositel Nobelovy ceny Linus Pauling byl spoluautorem jejich knihy Orthomolekulární Psychiatrie. Dr. Hawkins přednášel po celém světě, včetně Westminsterského opatství, na univerzitách v Argentině, Notre Dame a Michiganu, Fordham University a Harvard University i v Oxfordu v Anglii. Měl výroční přednášky v Landsbergu na University of California a Medical School v San Francisku. Byl také konzultantem zahraničních vlád při plnění mezinárodní diplomacie a pomáhal při řešení dlouhodobých konfliktů, které byly hlavními hrozbami pro světový mír.

 

Mimo tuto přednášku, která bude vlastně jen "ochutnávkou" na toto téma existuje i další možnost, jak se s tím vším seznámit. Jde o můj třídenní seminář ke konci března (viz níže).

Protože povědomost o tom všem je u nás naprosto žalostná, tak jsem se rozhodl udělat třídenní seminář (koná se na konci března), na kterém budou k dispozici nejen studijní materiály, ale i rozpravy a praktická cvičení testování pravdy či pravdivých událostí. Vše je na tomto mém webu v samostatném článku dostatečně dobře popsáno.

Na tento seminář je možné se ještě přihlásit (viz uvedený web).

—————

Zpět